Tryck/Dekor | Erbjudanden | Konfektion | Presentreklam/Övrigt  
   

 
 

 
 
 
 
Våra Olika Tryck

Det finns olika typer av tryck, vissa fungerar bättre än andra beroende på tex. material färger osv.
Nedan ser du några olika tryckkonster vi använder och vad dom lämpar sig till. Fråga oss gärna så hjälper vi dig välja vad för typ som passar bäst för just din beställning. De vanligaste metoderna för att trycka på kläder är transfertryck och screentryck.

Screening
Transfertryck
Skuren Vinyl
Printad Vinyl
Den vanligaste typen av tryck där man "målar" trycket. Vid screentryck appliceras färg/motiv direkt på platsen. Innebär att motivet skärs ut eller printas på en bärare som sedan värms in i tyget, vilket ger ett slitstarkt tryck i hög kvalitet. Fungerar bäst om man ska ha enfärgs eller få färger i trycket eller texten. Texten/logon skärs ut på vinyl och sedan värms fast på plagget. Passar bäst för flerfärgstryck eller bilder. Motivet skrivs direkt på vinylen och skärs sedan ut, för att appliceras på plagget med värmepressen.
 
Vinyldekor
Vinyldekor är dekor som skärs ut i självhäftande vinylfolie. Vinylen finns i massor av färger och dessutom i specialutförande som metall-, spegel- och träliknande folie för att nämna några.
Den har ett stort antal användningsområden som till exempel:
BIL/FORDONSDEKOR
FÖNSTERDEKOR
SKYLTAR
DEKALER/KLISTERMÄRKEN
Fordonsdekor är det perfekta sättet att visa företaget. En Rullande reklampelare som syns
Vi fixar loggor, bilder eller texter med högkvalitativ vinyl som tål hårda och tuffa tag.
Profilera ert företag på era fönster som kunderna tittar in genom eller kanske en solfilm eller frostat glas så att insynen försvinner
Vi tillverkar skyltar efter era önskemål. Antingen skär vi vinyl i olika färger o former eller så printar vi ut er skylt med vår storformats skrivare.
Gäller det mindre serier där motivet består av enstaka färger skär vi ut foliedekaler i alla storlekar. Vid stora serier och /eller många färger är det lämpligare med screentryck alternativt digitaltryck som också blir mer ekonomiskt.
 
     
Tryck/Dekor | Erbjudanden | Konfektion | Presentreklam/Övrigt
   Start    -   Email  -  Kontakt